Logo’s

Ik noem een logo ook wel het beeldmerk van jouw bedrijf. Het symbool of de vorm in het logo laten jouw bedrijf zien… en stiekem laat het ook een stukje van jou zien. Echt waar! Denk er maar eens over na: jij bent het gezicht van jouw bedrijf en dat werkt door in de visuele identiteit. De vormen en kleuren die jou aanspreken, komen terug in je logo. Zo zit er altijd een stukje van je eigen identiteit, in dat van je bedrijf.  

Wil jij samen ontdekken wat bij jou en je bedrijf past? Neem dan vrijblijvend contact op om een afspraak in te plannen!Branding

Branding is de rode draad in de visuele identiteit van je bedrijf. Het is de uitstraling van je bedrijf, het karakter. Branding is een heel breed begrip, dat niet alleen je logo, huisstijl en marketing omvat. Er komt emotie bij kijken: de normen, waarden en beloften van je bedrijf worden omgetoverd tot een visuele en niet-visuele identiteit, online én offline. Je tone-of-voice valt hier ook onder. 

Welke kleuren, typografie en vormen passen het beste bij je bedrijf? Wil je een stoere en strakke uitstraling of mag het juist zacht en romantisch zijn? Samen zoeken we uit wat passend is!

Drukwerk

Je zou misschien verwachten dat drukwerk tegenwoordig niet meer zo relevant is, maar is dat echt zo? Stel je voor dat je een klant een leuk kaartje kan sturen op zijn/haar verjaardag of een ‘bedankt’ kaartje bij een bestelling. Dit zorgt absoluut voor een glimlach, zeker als je er zelf een mooie tekst opschrijft!

Naast deze briefkaarten, is het ook mogelijk om o.a. visitekaartjes, flyers en posters te laten vormgeven.

Informatie

info@teadreamanddesign.nl

+31 6 30370192

KvK:          81316992