Logo’s

there is beauty in simplicity

Eenvoud maakt het ontwerp. Te veel details maken het logo onduidelijk en onoverzichtelijk. Het kan ervoor zorgen je logo niet goed te lezen is of er zijn geen herkenbare elementen. Hierdoor is het voor klanten lastiger om te zien wat voor bedrijf je hebt en waarvoor je staat.

Een logo staat voor je bedrijf én voor jou. Jij bent immers de persoon achter het bedrijf. Je logo laat dit eigenlijk stiekem al zien. Door kleurgebruik en vormen, laat je ook een stukje van jezelf zien. Dit vind ik juist zo leuk aan het vormgeven van logo’s! Het écht vormgeven op de persoon én het bedrijf. Huisstijlen

A brand should feel collected, not decorated

Je huisstijl sluit aan op je logo. Wanneer ik een logo en huisstijl voor jouw bedrijf mag vormgeven, begin ik dan ook met het logo. Hieruit vloeien de kleuren en vormen van de huisstijl voort. 
Ik kijk altijd naar welke kleuren bij het logo passen, maar ook welke kleuren bij jou en je bedrijf passen. Wat wil je uitstralen? Kleuren zeggen zonder woorden namelijk heel veel. 

Maar je huisstijl zijn niet alleen de kleuren, ook de typografie, vormen en huisstijldragers (visitekaartje, briefpapier, social media, etc.) zijn belangrijk. Ook hierbij kijk ik naar wat bij jou én je bedrijf past. 

DTP

Whitespace is like air: it is necessary for design to breathe

DTP staat voor desktoppublishing. het is het vormgeven van drukwerk, zoals flyers, folders, posters en brochures. 
Om het ontwerp goed aan te laten laten sluiten bij je huisstijl, werk ik uiteraard met jouw huisstijl kleuren én typografie. Zo blijf je herkenbaar voor je klanten! 

Portfolio

Werkwijze

Tarieven

Informatie

info@teadreamanddesign.nl

+31 6 30370192

KvK:          81316992