Samenwerking

Teamwork makes the dream work!

Samen met 3 professionele en vakkundige (lokale) onderneemster ben ik een toffe samenwerking aangegaan! Zo kunnen we jou een complete branding bieden met een professionele website, branding én zakelijke fotografie!

Samen hebben we alle kennis en kunde in huis om jouw bedrijf een unieke, sterke én eigen identiteit te geven! 

Hieronder stellen de onderneemsters zich aan je voor!

Ben je nu al super enthousiast over de samenwerking en wil je graag meer informatie over ons aanbod? Klik dan op de knop hieronder!

Anita van Bommel-Koekkoek

Online zichtbaarheid expert, tekstschrijver, media plan

“Mag ik je helpen?”

Mag ik je helpen? Dat was de vraag die ik, als 9 jarig meisje, stelde aan de klanten in de winkel van mijn moeder. Deze vraag heb ik mijn hele werkzame leven gesteld. Van de winkel van mijn moeder, de groothandel, de bakkerswinkel tot en met de bibliotheek. In de diverse functies heb ik vele mensen geholpen.

Ik ben nu een halve eeuw ouder en ik stel deze vraag nog steeds! 

Mag ik je helpen:-  met je (online) zichtbaarheid?-  met het verwezenlijken van je droom?-  met het jezelf beter leren kennen?

Op het gebied van je (online) zichtbaarheid help ik je graag met:

–  Het schrijven van relevante teksten voor je website die voldoen aan de SEO richtlijnen, zodat je website goed gevonden wordt in Google.
–  het verbeteren van je huidige website of het maken van een nieuwe website.
–  het maken van een (social) mediaplan zodat je jouw doelgroepen goed kunt bereiken, zowel online als ook offline, met een passend aanbod.


Bouwina Kant

Natuurlijk licht fotograaf

“Ik volg mijn hart met het licht als leidraad, de natuur als mijn leermeester en mijn camera als schetsboek…”

Voor de zakelijke fotografie, zet ik jou graag in je kracht en laten we samen zien wie jij echt bent. Ik laat jouw en je bedrijf stralen.

Om dat te bereiken stel ik je op je gemak voor de camera, we nemen de tijd, maken gebruik van natuurlijk licht en pakken het moment. Heel ontspannen en natuurlijk.

Klinkt heel gemakkelijk toch? Maar als ervaringsdeskundige weet ik hoe moeilijk zichtbaarheid is. Er zijn heel veel vrouwelijke onderneemsters die dit heel lastig vinden, jezelf laten zien. Want wie ben jij en hoe wil jij jezelf en je bedrijf graag laten zien, wat wil je uitstralen? In een gesprek vooraf aan de shoot gaan we o.a. dit bespreken, maar ook tijdens de shoot ga ik jou aan het denken zetten!

Zo creëren we samen de magie die ontstaat voor die foto die jou als prachtig mens laat zien. Precies zoals JIJ bent!

Warme groeten, Bouwina Kant
“Ik volg mijn hart met het licht als leidraad, de natuur als mijn leermeester en mijn camera als schetsboek…”


Jeanine Verheugt

Webspecialist

“Samen je bedrijf naar een hoger niveau tillen?”

Wil jij jouw bedrijf laten groeien door middel van een WordPress website? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als webspecialist maak ik de meest uiteenlopende websites en webshops met maar één doel: jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Door mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven combineer ik strategie met design. Zo krijg jij altijd een unieke website, geheel volgens jouw doelstelling.

Er wordt altijd gewerkt met de juiste technieken en er wordt rekening gehouden met de psychologische effecten van een ontwerp. Zodat jouw potentiële klant niet alleen door de nieuwe website surft maar ook actie onderneemt. Zo trek jij klanten aan én verdien je de investering terug!

Astra

Praktijkondersteuner

“Woof Woof…”

Het belangrijkste teamlid mogen we natuurlijk niet vergeten 😉 Astra is sinds 17 juli 2021 in dienst. Ze komt uit Griekenland en heeft al veel meegemaakt in haar jonge leven. Met veel liefde en aandacht is ze uitgegroeid tot een échte knuffelkont! Ze weet in elke situatie een glimlach op je gezicht te toveren. Even een slechte dag? Een knuffeltje van deze ster maakt je hele dag weer goed!

Informatie

info@teadreamanddesign.nl

+31 6 30370192

KvK:          81316992