Over mij

Do what you love & do A lot of it!

Mijn naam is Amber Kant en ik woon samen met mijn hond Astra in Woudrichem. Ik ben de eigenaresse van Tea, Dream & Design en help je met veel plezier en passie bij het visueel maken van jouw wensen!

Tekenen is voor mij altijd een passie geweest. Een tijdje was ik deze passie kwijt, maar nu is hij weer volledig terug en meer!

Nieuwe kansen

2021 was een moeilijk jaar. Begin dat jaar was ik in een burn-out beland en het heeft lang geduurd om mezelf terug te vinden.

Ik heb in die tijd geleerd dat het zó belangrijk is om je hart te volgen en te doen waar jíj je goed bij voelt en niet wat anderen van jou willen en vragen. 

Begin 2022 moest het roer dan ook om. Alles moest anders. Mijn huisstijl heb ik aangepast, zodat het beter past bij wie ik nu ben en wat ik wil uitstralen met mijn bedrijf. 

Mijn creativiteit kwam langzaam terug, na een hele lange periode van afwezigheid. Nog steeds ben ik mezelf aan het terugvinden en mijn creativiteit aan het herontdekken.

Het blijft een zoektocht, maar eentje die ik graag volg! 
Vandaar ook de quote op de hoofdpagina: 

‘Grafisch vormgeving is een ontdekkingstocht. Ga je mee op reis?’

Tea, Dream & design

Nadat ik was gestopt met mijn Pedagogiek opleiding, ben ik op zoek gegaan naar mijn passie. Wat wilde ik nu écht? 

De jaren daarna heb ik in een supermarkt gewerkt, heb ik meegelopen met een visagiste en volgde ik een schmink cursus. Maar het was het allemaal nog net niet. 

En daar was opeens grafisch vormgeving. Ik werd gelijk enthousiast en ben op zoek gegaan naar een opleiding! Naast mijn opleiding ben ik Tea, Dream & Design op gaan starten en de eerste opdrachten kwamen al snel binnen. Met veel enthousiasme, heb ik een aantal logo’s en huisstijlen mogen vormgeven en dat blijf ik met super veel plezier doen! Sinds dit jaar heb ik mijn aanbod uitgebreid met geboorte- en trouwkaarten. Wie weet wat voor gave dingen daar in de toekomst nog bijkomen!

Fun fact: De naam bevat het hele vormgeef proces. Van het eerste gesprek (tea), tot het vormgeven en ‘dromen’ (dream) tot het uiteindelijke ontwerp (design)  😉

Informatie

info@teadreamanddesign.nl

+31 6 30370192

KvK:          81316992