Over mij

Do what you love & do A lot of it!

Mijn naam is Amber Kant en ik woon samen met mijn hond Astra in een klein dorpje genaamd Dussen. Ik ben de eigenaresse van Tea, Dream & Design en een creatief grafisch vormgeefster!

Creativiteit is zo lang als ik me kan herinneren mijn passie. Als klein meisje was ik vaak te vinden met een potloden of verf en papier en zat ik heerlijk te kliederen. En nee, niet alleen het papier zat onder de verf… ik verfde mezelf lekker mee. Soms nog steeds, eerlijk gezegd… Dan neemt het enthousiasme het over en vliegen de verfspetters door mijn kantoor!

Nieuwe kansen

2021 was voor mij een heftig jaar. Begin dat jaar belandde ik in een burn-out en het heeft veel tijd en energie gekost om mezelf terug te vinden.

Het is zó belangrijk om je hart te volgen en te doen waar jíj je goed bij voelt.

Het roer moest dan ook om! Alles moest anders. Mijn branding is aangepast, zodat het past bij mij en mijn bedrijf.

Ik ben mijn creativiteit aan het herontdekken en heel eerlijk… wat is dat een heerlijk proces!

Het blijft een zoektocht, maar ik zie het als een groot avontuur.
Vandaar ook de quote op de hoofdpagina:

 

‘Grafische vormgeving is een ontdekkingstocht. Ga je mee op reis?’

Tea, Dream & design

Maar hoe kom ik nu bij grafisch vormgeving? Ik ga proberen om de korte versie van de zoektocht aan je te geven.

In 2018 ben ik na 2,5 jaar gestopt de Pedagogiek opleiding. Het vak paste niet bij mij en na lang twijfelen, hakte ik de knoop door. Daar startte de zoektocht naar mijn passie.

In de jaren die volgden, heb ik in een supermarkt gewerkt, heb een paar ochtenden mee mogen lopen met een visagiste en volgde ik een schminkcursus. De schminkkoffer staat nu op zolder.

En opeens, in een gesprek met mijn ma, was daar opeens grafisch vormgeving. Een klein vlammetje wakkerde aan en mijn interesse was gewekt. Ik ging op zoek naar een opleiding en startte al snel mijn bedrijf op. De eerste opdrachten kwamen al snel binnen. 

Fast forward naar 2023… ik ben klaar voor het volgende avontuur. Here we go!

Informatie

info@teadreamanddesign.nl

+31 6 30370192

KvK:          81316992