Hoe we samen werken

Bij Tea, Dream & Design wordt een vaste werkwijze gehanteerd. Zo hebben we allebei overzicht en weet je precies waar je aan toe bent. 
Als je tijdens het vormgeef proces vragen hebt, mag je altijd contact opnemen.

Kennismaking

Tijdens de intake maken we kennis met elkaar om te kijken of we op dezelfde lijn zitten, zodat er een goede samenwerking ontstaat. We bespreken jouw wensen voor een ontwerp, wat voor ideeën je eventueel zelf al hebt en wat je nou precies zoekt. Wil je een (nieuw) logo of een (complete) huisstijl? Samen kijken we naar de gewenste uitstraling van het ontwerp en welke kleuren, vormen en lettertypes daarbij passen.Uiteraard onder het genot van een kop (ijs)thee met wat lekkers erbij!

offerte

Na ons eerste gesprek stel ik een offerte op. Deze stuur ik per mail naar je toe en blijft 30 dagen geldig.Ook voor de vaste pakketten stuur ik een offerte, zodat je de opdracht nog eens door kunt kijken. Als je eventueel nog opmerkingen of aanpassingen hebt, mag je deze altijd door geven.Voor opdrachten buiten de vaste pakketten om, werk ik met een uurtarief. Hiervoor maak ik een schatting van de benodigde uren, waar ik de prijs op baseer. Mocht de tijdsindicatie afwijken van de schatting, dan wordt dit doorberekend in het totaalbedrag. Hier ontvangt u een nota van.

vormgeving

Na akkoord van de offerte, ga ik aan de slag met het vormgeven van onze toffe ideeën! Ik werk jouw wensen uit tot een concept, dat ik aan je voorleg ter evaluatie.Voor logo’s ontwerp ik 3 verschillende concepten, die allemaal net even iets anders zijn. Dit geeft je de mogelijkheid om écht de juiste keuze te maken voor jouw bedrijf!

correctierondes

Wanneer je een keuze hebt kunnen maken uit de concept ontwerpen, gaan we deze nog verder uitwerken. Misschien zijn er een paar aanpassingen nodig, maar het kan natuurlijk ook zijn dat het ontwerp al helemaal goed is.Als het concept aangepast moet worden, doe ik dit in maximaal 3 correctie rondes*. Zo zorgen we er samen voor dat het eindresultaat precies aansluit bij jouw bedrijf!

*Meer correctie rondes zijn mogelijk. Deze worden berekend als meerwerk.

oplevering

Wanneer je helemaal tevreden bent met het eindresultaat, stuur ik de ontwerpen in verschillende bestandsformaten naar je toe. Zo kun je ze direct gebruiken op je website, social media of in je drukwerk.Tevens stuur ik je de factuur toe. Na betaling, worden de officiële bestanden verstuurd.Het versturen kan via e-mail of via wetransfer.nl met grotere opdrachten.

Informatie

info@teadreamanddesign.nl

+31 6 30370192

KvK:          81316992