Grafisch vormgeving

Kwaliteit is de beste bedrijfsstrategie

Voor mij is grafisch vormgeving het visueel vormgeven van wensen die in je hoofd zitten. Woorden die anders moeilijk te uiten zijn, worden visueel. Het doel van grafisch vormgeving, is mensen iets mee te delen en jouw doelgroep aan te trekken. Het is een creatief proces, waarbij samenwerking erg belangrijk is. Daarom maak ik graag eerst kennis met je, om te onderzoeken we op één lijn zitten.

Met veel toewijding en vaardigheden, die ik altijd aan het ontwikkelen ben, probeer ik het beste resultaat neer te zetten!

Mixed media

Creativiteit 

Mixed Media is het gebruik van verschillende materialen om tot één ontwerp te komen. Zelf werk ik het liefst met aquarel of ecoline om een eerste opzet van een tekening te maken. De fijne details werk ik meestal bij met potlood, zodat deze goed tot hun recht komen. Want de details, maken het ontwerp!

De details maken het ontwerp

Logo’s & Huisstijlen

Een sterke, opvallende huisstijl zorgt ervoor dat je bedrijf overal herkenbaar is. Mensen herkennen aan de kleuren, vormen én de naam direct dat het jouw bedrijf is. Daarnaast vertelt het stiekem best veel over jou en je bedrijf. De kleuren, lettertypes en elementen geven een inkijkje in de identiteit van je bedrijf én wat je doet. Een sobere huisstijl heeft bijvoorbeeld een compleet andere uitstraling dan een huisstijl met veel kleur! Beiden kunnen super tof zijn!Voor mij als vormgeefster is het belangrijk dat jij je goed voelt bij de huisstijl, zodat het écht aansluit bij jou en je bedrijf!

DTP

We leven dan wel in een digitaal tijdperk, maar offline marketing is nog steeds relevant. Voor creatieve, originele posters en flyers kan je ook bij mij terecht. Met veel zorgvuldigheid zorg ik ervoor dat het drukwerk klaar is voor de drukker! Het is ook mogelijk om je uitingen via mij te laten drukken. Dit bespreken we uiteraard in het eerste gesprek. Online uitingen spelen een steeds grotere rol voor de marketing en communicatie, zoals je social media pagina’s. Ook hier voer je je huisstijl door, zodat klanten je makkelijk vinden. Ik help je graag bij het vormgeven van je social media uitingen!

GEBOORTE- en trouwkaarten

Zijn jullie in verwachting van een kleintje of gaan jullie binnenkort trouwen? 
Willen jullie een écht uniek kaartje om het mooie, grote nieuws aan te kondigen?
Ik help jullie graag bij het vormgeven! Samen kijken we naar jullie wensen en hoe die het beste uitkomen op een kaartje. 

Informatie

info@teadreamanddesign.nl

+31 6 30370192

KvK:          81316992